FAQ

Kommer snart

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan deltage?


Alle med minimum A2 kørekort kan deltage på vores rejser. Tager turen udgangspunkt fra Danmark og ud i Europa vil der være nogle dage frem og tilbage med som kræver noget kubik. Din motorcykel skal her kunne følge med på almindelige motorvejshastigheder ned igennem Europa. Hvis du ikke har kørekort til motorcykel, eller hvis i er en gruppe der ikke har kørekort kan man igennem Oplev Europa leje 125cc motorcykler i Spanien som ikke kræver motorcykelkørekort. Så ønsker du at prøve kræfter med motorcykelverdenen uden at have et kørekort er dette alså muligt i Spanien.
Hvor erfaren skal man være?


Med ture ud fra Danmark og ud i Europa kan du grundlæggende stå på første rejsedag med et helt nyt kørekort. Her forventer jeg blot at du kan følge med i tilladt hastighed. Ture i Spanien på lejede motorcykler skal jeg have en kopi af kørekortet ved booking af motorcykler, bookingen kan altså ikke finde sted før at jeg har en kopi. Erfaring er meget individuelt, arrangerer jeg en rejse for en gruppe gør jeg meget ud af at forventningsafstemme forinden afrejsen så jeg ikke skyder over gruppens erfaring. Hvis du ønsker at deltage på en bestemt tur, kan du sende mig en mail og jeg kan uddybe ruterne for dig, og du kan herefter vurdere om din erfaring samt niveau rækker til det. - Grundlæggende vil jeg sige at alle kan være med på mine ture!
Hvad skal jeg medbringe?


Med ture fra Danmark ud i Europa skal du medbringe reg. attest på motorcyklen samt kørekort. Det blå sygesikringsbevis er godt at have med samt rejseforsikring. Det samme skal medbringes på ture i Spanien her får du et stykke papir på at du har lejet motorcyklen i stedet for en reg. attest.
Hvad er inkluderet i prisen?


Under hvert enkelt rejse kan du se hvad der er inkluderet i den. Ture til Spanien er motorcykel + hotel + morgenmad + guide altid inkluderet. Ture fra Danmark og ud i Europa bestræber vi os på altid at have minimum morgenmaden inkkluderet, og også halvpension nogle gange hvis det giver mening for rejsen.
Hvad er ikke inkluderet i prisen?


Yderligere kost Benzin Lommepenge
Hvor langt kører vi på en dag?


I Spanien overgår vi ikke 300km på en dag - 300km vil også være en stor bedrift da vejene simpelthen svinger så meget.
Med ture fra Danmark og ud i Europa kan der på transportdagene frem til målet være nogle lange køredage. Det er dog op til dig at bestemme om du hellere vil møde os fremme ved målet end at deltage på køredagene i starten.