top of page

all-inklusive i Harzen
tyskland
25. - 30. juni

Denne rejse er nu åben for tilmelding!

Blot få timers kørsel fra den Danske grænse kan du fordybe dig i Harzens store mangfoldighed på motorcykel. Dramatiske bjerge, skove og søer, hyggelige og charmerende byer - ekstraordinære naturoplevelser er det rigeligt af.

For tilmelding: Klik her

Læs mere om rejsen herunder.

Pris: 2900 kr. for guideydelsen: 4 dages guidede ture på motorcykel

Prisen inkluderer:

  • En dygtig dansk guide med lokalkendskab

  • En nøje planlagt tur, der sikrer store oplevelser

  • Adgang til turens facebookgruppe. Her kan du skrive med turens andre deltagere samt guiden. Her kan I blandt andet aftale valg af rute til- samt retur fra Harzen såfremt nogle ønsker at følges

  • Dokument med praktiske detaljer, vejledning, pakkeliste samt dagsprogram

Du er først tilmeldt rejsen, når du har indbetalt guideprisen

Turen afvikles for minimum 6 rejsende.

6 dage, 5 overnatninger*, 4 dagsture på MC

* Valg af antal overnatninger er helt op til dig selv

Hvad koster det?

Prisen udgør selve turene med guide. Hertil kommer udgifter til hotel, entreer eller transportomkostninger. Det betyder, at du selv kan vælge, hvor længe du gerne vil være afsted. Du kan f.eks. kombinere motorcykeldagene med en efterfølgende kultur eller naturferie. Du kan også vælge et hotel efter dine ønsker, og du kan selv vælge hvor mange dage før du ønsker at ankomme, skræddersy rejsen så den passer dig. 

Jeg har gode erfaringer med hotel i området. Hvis du vælger anbefalet hotel vil budgettet se således ud: 

Hotel: 2950 kr.  5 nætter på anbefalet hotel "ALL-INKLUSIVE" i delt dobbeltværelse (enkeltværelsetillæg 750 kr.) Indtjekning mellem kl. 15 og 22.

Entreer: Mange af entreerne er mulige at købe i "døren". Ellers vil der i facebookgruppen for rejsens deltagere blive lavet forslag til hvilke entreer det giver mening at købe inden ankomst.

Lokalskat 20 kr. pr. gæst pr. dag.

I alt: 5.950 kr. 

Rejs nemt: Få hjælp til valg af hotel. Fordelen ved denne løsning er, at du kommer til at bo med de andre rejsende, og at du er sikret en god pris på hotel samt entreer.

Rejs fleksibelt: Vælg et hotel efter egne præferencer, f.eks. ved søgning på booking.com eller hotels.com. Betal selv for de entreer de ønsker.

Der er altså overordnet set 2 løsninger:

5 gode grunde til at anvende OplevEuropa:

  1. De bedste oplevelser: Jeg kender de bedste steder, de gode ruter, de gode naturoplevelser, seværdigheder samt restauranter

  2. Du sparer tid: Jeg planlægger turen ned i mindste detalje

  3. Erfaren turleder: Slap af og lad mig tage ansvaret undervejs

  4. Lokalkendskab: I november 2021 var jeg i området i en længere periode for at planlægge turen

  5. Eventyret: Jeg kører på motorcykel for eventyrets skyld

Hvor langt skal man køre om dagen?

Er du en gruppe der skal afsted er det naturligvis gruppens beslutning hvad tid vi står klar om morgenen og hvad tid i ønsker at være hjemme til eftermiddag. Men er det en rejse hvor enkeltpersoner kan tilmelde sig som denne fastsætter jeg tidspunktet.

Vi plejer at være klar ved motorcyklerne omkring kl 09. og retur til hotellet omkring kl. 17. 

- Det betyder naturligvis ikke 8 timers nonstop kørsel. Men en dag med kaffepauser, spisepauser samt længere holdt ved smukke udsigter samt seværdigheder. 

Vejledende turbeskrivelse:

Harzen på tysk: Harz som op gennem middelalderen blev kaldt Hardt hvilket betyder bjergskov giver utrolig god mening. Den tætte vegetation og det kuperede bjergterræn udgør de perfekte rammer for gode snoede veje op oplevelser på motorcyklen. Her finder du de højeste bjerge i Nordtyskland. 

 

Bloksbjerg er med sine 1.142m over havet det højeste, bedre kendt som heksenes festplads. Denne top kan vi beskue på mange af ugens ruter.

 

Mineindustrien har haft stor betydning på dette område og vi vil besøge de vigtigste minebyer blandt andet Goslar som er kendt for sine utallige fredede bindingsværkshuse. 

 

En motorcykelrejse til Harzen er en uendelig smuk natur og kulturoplevelse!

 

Hvis du er en af dem der tror at Harzen som rejsemål kun var IN blandt fortidens generationer kan du godt tro om igen! Harzen er i den grad på mode igen!

 

Harzen er essensen af bindingsværksidyl, snoede veje samt middelalder magi i særklasse. De historiske borge samt interessante seværdigheder ligger som perler på en snor langs gode veje i det bløde bjerglandskab. 

 

At have noget så anderledes så tæt på Danmark er jo bare skønt for os motorcyklister. Harzen er som en tidslomme, helt uberørt af tidens tand. Særligt i byerne Quedlinburg, Goslar og Wernigerode hvor tusindvis af fredede bindingsværkshuse er med til at gøre bybilledet utroligt fascinerende. 

Alt i alt, kan du forvente en rigtig sightseeing motorcykelrejse. Fyldt godt op med smukke natur/kultur oplevelser.

Dag 1. Søndag 25. juni 2023. Ankomst

Ankomst til hotellet. Tjek in mellem 15-22. Fællesspisning samt fortælling om de kommende dage.

Dag 2. Mandag 26. juni 2023. Køredag 1

Første køredag i Harzen. Mange af jer har formenligt kørt en del kilometer for at nå frem til hotellet dagen før, derfor er denne køredag roligt tilrettelagt med få kilometer men til gengæld smukke seværdigheder som minemuseum samt Goslar by.

 

Dag 3. Tirsdag 27. juni 2023. Køredag 2

Oven på en rolig køredag i går, skruer vi lidt op for kadencen i dag. Vi vil køre igennem Harzens smukke landskaber og gøre holdt ved en nået usædvanlig hængebro. Såfremt vi har tiden med os vil vi efterfølgende gå på opdagelse i en af de mange huler der er i området.

Dag 4. Onsdag 28. juni 2023. Køredag 3

Wernigerode vil være dagens omdrejningspunkt. Her er det godt at have rigeligt med tid til "Disney" slottet samt den gamle bydel.

Dag 5. Torsdag 29. juni 2023. Køredag 4

På denne dag vil vi bruge det meste af tiden i sadlen. Der er mange holdepladser i Harzen som indbyder til et kort holdt for at få taget et pragtfuldt billede. Ligeledes er der mange spektakulære bygninger samt kirker der vil være værd at se nærmere på. De foregående 3 dage har vi brugt på steder som er godt besøgt - denne dag vil vi gå på jagt efter Harzens skjulte perler.

Vejene omkring Kyffhauser monumentet er yderst populære for os på motorcykel. Vi vil kigge nærmere på monumentet samt tage den sidste svingtur omkring de populære biker "hæng ud" steder.

Dag 6. Fredag 30. juni 2023. Hjemrejse

Hjemrejse på egen hånd, og i eget tempo. Tak for denne gang.​

Galleri fra tidligere Harzen tur, klik her. 

Jeg kommer gerne med forslag til overnatningssteder på vejen ned til Harzen samt retur hvis dette ønskes.

 

Turen afholdes for min. 6 deltagende.

bottom of page