For at kunne give en pris på dit

kør-selv-eventyr

Skal vi bruge følgende oplysninger:

Land?

Hvilket land i Europa ønsker du at rejse til på motorcykel?

Antal overnatninger?

Hvor mange dage, overnatninger, samt dage på motorcykel ønsker du?

Antal deltagere?

Hvor mange deltagere er i?

Forventninger?

Hvad har du af forventninger til turen?

 

Land?

Hvilket land i Europa ønsker du at rejse til på motorcykel? 

Vi er specialister i Tyskland og Spanien, især motorcykelrejser i Andalusien har vi haft stor succes med. 

De fleste lande i Europa kan nås på egen motorcykel. Dog er det muligt at leje motorcykel de fleste steder hvis du gerne vil slippe for transportiden frem og tilbage.

Så skriv til os hvilket land du ønsker - og om du ønsker at gøre det på egen motorcykel, eller en lejet motorcykel.

Antal overnatninger?

 

Hvor mange dage ønsker du at være afsted? Hvor mange overnatninger ønsker du at have? Hvor mange af disse dage skal være hviledage og hvor mange dage skal være dage på motorcyklen?

Hvis du skal ud og køre en forlænget weekend på egen motorcykel kan det nærmest kun lade sig gøre i Danmark nabolande. Dog er det også muligt at hoppe på en flyver for at leje en motorcykel i stedet. Her er vi eksperter i Andalusien - Spaniens smukkeste region. Malaga kan nås på en 3 timer lang flyvetur og virkeligt billige billetter at hente uden for sæson. Er du mere til din egen motorcykel har Norge, Sverige samt Tyskland meget at byde på.

En uge afsted giver flere muligheder for køredagene på motorcykel. Du kan nå langt igennem Danmarks nabolande samt yderligere lande. Hvis du har en uge fri og ønsker noget mere sol en hvad Danmark og de omkringliggende lande lige har at byde på uden eller i den gode sæson, er en uge perfekt i Spanien. 8 dage, 7 overnatninger og 4/5/6 køredage alt efter hvor mange dage i liggestolen du ønsker. 

Ture på længere end en uge gør mulighederne nærmest uendelige. Her kan der nås nærmest alle lande på egen motorcykel i Europa. 

Kontant os blåt omkring hvor mange overnatninger du ønsker at have. 

Antal deltagere?

 

Skal du alene afsted, med en enkelt ven eller konen? Det kan også være i er et firma, en motorcykelklub eller en forening der gerne vil afsted sammen. Her skal det nævnes at prisen selvfølgelig bliver billigere jo flere i deltager. 

kontakt os blår omkring hvor mange deltagere i er.

FOrventninger?

 

Hvilke forventninger har du til rejsen? Hvad vi vær især vil have ud af en motorcykelrejse er selvfølgeligt meget individuelt. Ønsker du lange dage i sadlen, eller et lavt antal kilometertal på turen så der er rigeligt tid til at tage billeder undervejs samt at nyde kaffen? 

 

Har du nogle attraktioner som du tænker bare SKAL indlægges på turen så lad os høre nærmere.

Kontakt os!

Så kontakt os med svar på følgende:

Hvilket land ønsker du at besøge?

Hvor mange overnatninger ønsker du?

Hvor mange deltagere er I?

Hvilke forventninger har du?

© 2017 af Oplev Europa