Udlejningsmotorcyklerne i Spanien

Herunder kan i se de scootere, maxi-scootere samt motorcykler jeg vil anbefale jer at leje på motorcykelrejserne til Spanien.

På vores grupperejser til Spanien bliver der ikke anvendt motorcykler på under 700cc. Dog har jeg mange henvendelser også på scootere samt maxi-scootere. De kan udlejes til rejsende der er i Spanien på badeferie og blot ønsker en enkelt dag ud i det blå på motorcykel. 

Hvis du vil høre mere om motorcykelleje i Spanien så kontakt mig endelig. Så kontakt mig endelig hvis du er i sydspanien på egen hånd og ønsker at høre nærmere en motorcykel. Hvis i er flere kan motorcyklerne som reel blive leveret til jer på hotellet. Ved grupperejser bliver motorcyklerne altid leveret til hotellet.

Guidens favorit til kørsel i Spanien er Tracer 700 da den har den pakke af indhold der tilfredstiller mig mest. Letkørt, lav vægt, godt med træk samt komfort, dog vælger gæster oftes 900cc MT09 eller Tracer 900. Alle modeller er vedligeholdt af autoriseret Yamaha værksted og alle motorcykler bliver gennemgået og eventuelt serviceret inden en udlejning. Ingen af motorcyklerne er over 2 år gamle og de har sjældent kørt mere end 30.000km.

Udover modellerne på billedet er Yamaha NIKEN 900cc nu også tilgængelig samt den nye TENERE 700.

Udlejningsmotorcyklerne i Spanien