aflyst

Sydspanien - Andalusien 12-16 oktober 2021
"forlænget weekend"

Aflyst grundet Covid-19.

 

Rejsevejledningen for Spanien er fortsat orange (noteret 21.06.21), tilmeldte på denne rejse har rykket deres rejse til 2022 hvor der igen vil være rejser til Spanien som denne.

Det er ikke uden grund, at Andalusien går for at være Spaniens smukkeste region, og særligt Malaga-provinsen skiller sig ud. Malaga-provinsen indeholder noget af det mest spektakulære natur, dejlige strande og promenader, samt et væld af restauranter.

 

For tilmelding: Klik her

Læs mere om rejsen herunder.

Pris: Fra 4.995 kr. (afhængigt af valg af MC)

Inklusiv:

  • 4 nætter i delt dobbeltværelse på 3*- eller 4*-hotel tæt på strand inklusiv morgenmad

  • Dansk guide på alle køredage

  • Transfer fra lufthavnen til hotellet og retur ved hjemrejse

  • 3 dages leje af Yamaha motorcykel 700 ccm. Hvis større eller mindre ønskes, kan dette selvfølgelig planlægges for en beskeden merpris. Der er mange modeller at vælge imellem Klik her for at se mulige motorcykler

  • Lås til parkering af motorcyklerne

Eksklusiv:

  • Yderligere forplejning

  • Benzin

  • Fly - hjælp til booking tilbydes. Den aktuelle pris i perioden er 929 kr. t/r. Jeg vil fraråde jer at booke flybiletter, før vi nærmer os afgangsdagen, da Covid-19-situationen kan ændre sig. Book eventuelt igennem SAS, da de tilbyder den bedste sikkerhed og refundering

Gruppebillede
Gruppebillede

Med det smukke hav i baggrunden

press to zoom
Spektakulær natur
Spektakulær natur

Spektakulær natur er ikke en mangelvare i skønne Spanien

press to zoom
Et tilfældigt stop
Et tilfældigt stop

At stoppe tilfældige steder, og forevige øjeblikket med et billede.

press to zoom
Smukke søer
Smukke søer

Smukke inddæmmede søer ser vi mange af. Mange af dem er badevenlige så husk badetøjet.

press to zoom
Smukke søer
Smukke søer

Den blå MC mangler en kører, måske det kunne blive dig?

press to zoom
Flot natur
Flot natur

Endnu et oplagt sted til en kort fotopause.

press to zoom
Hvide byer
Hvide byer

Hvide byer er der mange af. De er stablet op af bjergene som hvide legoklodser.

press to zoom
Caminito Del Rey
Caminito Del Rey

Området omkring kongestien er et must, måske du har mod på at vandre turen?

press to zoom

Beskrivelse:

På denne tur står Oplev Europa for transfer, motorcykler, logi på dejligt 3* eller 4* hotel inklusiv morgenmad. 

Guiden har tilrettelagt et skræddersyet program, der ud fra jeres behov finder de fedeste oplevelser på motorcykel her i Sydspanien til en skarp og konkurrencedygtig pris.

I det område, I skal opholde jer i under rejsen, er der 320 solskinsdage om året, så selvom efteråret har gjort sit indtog i Danmark, kan man nyde den blå himmel og høj varm sol hele året i Sydspanien.

Med kun en flyvetur på 3,5 time befinder du dig hurtigt i solen med en masse fede oplevelser foran dig, så hvad venter du på?
 

Ved at anvende Oplev Europa kan du trygt læne dig tilbage og lade os klare alt det praktiske lige fra ankomst til afgang. En færdig pakke, der er nem at forstå. På turen tilbyder vi en bred vifte af motorcykler fra mærkerne Yamaha og BMW (se motorcyklerne her). Vores fokus er en motorcykelrejse med sikkerhed og forsvarlig kørsel som grundideal. Vi kører på motorcykler for eventyrets og oplevelsernes skyld - og dem har vi mange af hernede. 

Turbeskrivelse:

Dag 1:

På den første dag skal du med flyet mod dejlige Malaga, hvor der vil vente dig nogle dejlige dage.


Når du ankommer i lufthavnen, vil du blive mødt i ankomsthallen af transferselskabet, der vil køre dig til hotellet. Transferselskabet vil naturligvis stå med et skilt og føre dig og din bagage ud til bilen. 


Ved ankomst til hotellet, vil du blot skulle oplyse dit navn i skranken, og du vil blive tjekket ind. Hvis du ankommer tidligt, har du dagen på egen hånd. Hvis du ankommer sent, kan du med glæde gå til ro. I tilfælde af, at alle gæster ankommer nogenlunde tidligt, vil vi tage briefingen denne aften.

Dag 2:

På planlagt tidspunkt mødes vi til morgenmad i hotellets morgenmadsrestaurant. Umiddelbart efterfølgende vil der være briefing om dagene samt udlevering af nøgler til motorcyklerne. 

Vi vil herefter gå ned til motorcyklerne, hvor I vil få grundig instruks i motorcyklerne, herunder køreprogrammer, lås, quickshift, osv. Når briefingen og instruksen af motorcyklerne er overstået, begiver vi os roligt ud på den første køredag. Fokus vil være at lære motorcyklerne at kende, samt at finde ud af, hvad det vil sige at køre på motorcykel i Spanien.


Jeg vil markere en vejstrækning til jer med en masse dejlige sving, som I nu kan køre på egen hånd i eget tempo. Dette er meget givende i forhold til at lære motorcyklerne at kende. Efter en lækker middag på et lokalt spisested vil vi begive os ud efter de første seværdigheder - For hvert et bjergsving vil i få øje på endnu en hvid bjergby og vi vil gøre et holdt i den mest interessante. 

Dag 3:

I går var fokus at få et godt kendskab til motorcyklen, hvilket er færdigheder, vi skal bruge på køredag 2. I dag vil vi skrue op for kadencen og komme ud på en noget længere tur.

 

Dagens højdepunkt vil være en blanding af fantastiske veje langs Alboranhavets/Middelhavets kyst, hvor vi vil kunne få et friskt pust fra det store hav samt at nyde nogle flotte udsigter ud over havet med blik til uberørte strande.

 

Vi vil senere på dagen trække ind i landet, hvor vi vil stige til tops (1980m). Udsigterne heroppefra er fantastiske, og vejenes snoninger vil ingen ende tage. Det er ikke usædvanligt at spotte store ørne eller vilde bjerggeder på disse strækninger. Måske vil vi kunne skimte sne toppene på Spaniens højeste tinder i Sierra Nevada.

Efter en god lang dag fuld af nye indtryk og oplevelser, der skal memoreres, er det skønt at kunne tilbringe resten af dagen med afslapning og en kold San Miguel.

Dag 4:

I er nu kommet til sidste dag på motorcykel i Sydspanien og nu er det med at få det sidste med (trods du kun får set en brøkdel på denne korte rejse).

Seværdigheder er der mange af i området, så hvorfor ikke tage op og se nærmere på én af de helt unikke? Naturen her bliver beskrevet som den mest spektakulære i hele Spanien. Stenformationerne samt udsigterne i dette område vil efterlade dig med den ene WAOW-oplevelse efter den anden.

 

Her vil vi hoppe af motorcyklerne og ned i nogle behagelige sko, for attraktionen ser du bedst på gåben. I vil blive sluppet fri i en rum tid, hvorefter vi vil have en fælles frokost. Jeg viser naturligvis gerne rundt i dette spændende landskab. Det er muligt her at se forsteninger af havsnegle, som dateres helt tilbage til dinosaurernes tid. Deres diameter er på størrelse med en underarm og de befinder sig i 1400 meters højde. Vildt! 

Efter den fælles frokost vil vi fortsætte ud i det varierede spanske landskab. 

Har du hørt om 'Caminito Del Rey'? Formentlig ikke, men hvis du prøver at google det, er jeg sikker på, at det vil fange din interesse.

 

Caminito Del Rey er en gammel vandrerute mellem to vandreservoirs. Vandreturen er efterhånden blevet til lidt af en turistattraktion, og hvis man ønsker at gå den, skal der bookes billetter i god tid. 

Men billetter er slet ikke et must. Området omkring kongestien er i sig selv et enestående stykke natur. Lodrette klipper falder ned i dybe slugter. Langs klippens toppe svæver de store ådselsædende gribbe. Duer har på mirakuløst vis etableret et helt net af reder på de lodrette skranter.

 

Området er fænomenalt på motorcykel. Her giver det også god mening at hoppe ud af motorcykeltøjet for at gå en tur i området. Jeg har kendskab til en udsøgt hvor vi vil nyde lidt mad eller en kop kaffe med den skønneste udsigt.

Når motorcyklerne bliver parkeret i garagen denne eftermiddag, vil jeg modtage nøglerne fra jer alle.

Dag 5:

I lufthavnen og hjem.

Dagene kan variere. Ovenstående er blot for at vise dagens rytme og indhold.

Har du lyst til mere! Så kan guiden bookes ind til andre oplevelser i området som byder på ekstraordinær kultur, historie eller natur.

Galleri fra tidligere ture, klik her. 

Turen afholdes for min. 4 deltagende.