Sydspanien - andalusien påsken 2021

Det er ikke uden grund at Andalusien går for at være Spaniens smukkeste region, og særligt Malaga provinsen skiller sig ud. Malaga provinsen indeholder noget af det mest spektakulære natur, dejlige strande og promenader samt et væld af restauranter.

 

For tilmelding: Klik her

Læs mere om rejsen herunder.

Pris: Fra 9.499 Kr. 

Inklusiv:

  • Delt dobbeltværelse på 3* eller 4* hotel tæt på strand + morgenmad

  • Dansk guide til alle køredage

  • Transfer fra lufthavnen til hotellet og retur

  • Leje af yamaha motorcykel 700ccm. Hvis større eller mindre ønskes kan dette selvfølgelig planlægges. Klik her for at se mulige motorcykler

  • Aflåst parkering af motorcyklerne

Eksklusiv:

Yderligere forplejning

Benzin

Fly (hjælp til booking tilbydes, den gennerelle pris i perioden er 1600kr inkl. baggage og sædereservation tur/retur)

Gruppebillede
Gruppebillede

Med det smukke hav i baggrunden

press to zoom
Spektakulær natur
Spektakulær natur

Spektakulær natur er ikke en mangelvare i skønne Spanien

press to zoom
Et tilfældigt stop
Et tilfældigt stop

At stoppe tilfældige steder, og forevige øjeblikket med et billede.

press to zoom
Smukke søer
Smukke søer

Smukke inddæmmede søer ser vi mange af. Mange af dem er badevenlige så husk badetøjet.

press to zoom
Smukke søer
Smukke søer

Den blå MC mangler en kører, måske det kunne blive dig?

press to zoom
Flot natur
Flot natur

Endnu et oplagt sted til en kort fotopause.

press to zoom
Hvide byer
Hvide byer

Hvide byer er der mange af. De er stablet op af bjergene som hvide legoklodser.

press to zoom
Caminito Del Rey
Caminito Del Rey

Området omkring kongestien er et must, måske du har mod på at vandre turen?

press to zoom

Beskrivelse:

På denne tur står Oplev Europa for, transfer, motorcykler, logi på dejligt 4* hotel inklusive morgenmad. 

Guiden har tilrettelagt et skræddersyet program der ud for jeres behov finder de fedeste oplevelser på motorcykel her i Spanien til en skarp og konkurrencedygtig pris.

I området i skal opholde jer i under rejsen er der 320 solskinsdage om året, så selv om efteråret har gjort sit indtog i Danmark kan man nyde den blå himmel og høj varm sol hele året i sydspanien.

Med kun en flyvetur på tre timer befinder du dig hurtigt i solen med en masse fede oplevelser foran dig, så hvad venter du på?

Ved at anvende Oplev Europa kan du trygt læne dig tilbage og lade os klare alt det praktiske lige fra ankomst til afgang. En færdig pakke der er nem at forstå. På turen tilbyder vi en bred vifte af motorcykler fra mærkerne Yamaha og BMW (se motorcyklerne her). Vores fokus er en motorcykelrejse med sikkerhed og forsvarlig kørsel som grund ideal. Vi kører på motorcykler for eventyret og oplevelsernes skyld og dem har vi mange af hernede. 

Turbeskrivelse:

Dag 1:

På den første dag skal du med flyet mod dejlige Malaga hvor der vil vente dig nogle dejlige dage.

Når du ankommer i lufthavnen vil du blive mødt i ankomsthallen af transferselvskabet der vil køre dig til hotellet, transferselvskabet vil naturligvis stå med et skilt og føre dig og din baggage ud til bilen. 

Når du ankommer til hotellet vil du blot skulle oplyse dit navn i skranken og du vil blive tjekket ind. Hvis du ankommer tidligt har du dagen på egen hånd, hvis du ankommer sent kan du med glæde gå til ro. Hvis alle gæster ankommer nogenlunde tidligt vil vi tage briefingen denne aften.

Dag 2:

På planlagt tidspunkt mødes vi til morgenmad i hotellets morgenmadsrestaurent. Umiddelbart efterfølgende vil der være briefing om dagene samt udlevering af nøglerne til motorcyklerne. 

Vi vil herefter gå ned til motorcyklerne hvor i vil få grundig instruks i motorcyklerne herunder køreprogrammer, lås, quickshift osv. Når briefingen og instruksen af motorcyklerne er overstået begiver vi os roligt ud på den første køredag. Fokus vil være at lære motorcyklerne at kende samt at finde ud af hvad det vil sige at køre på motorcykel i Spanien, når det er på plads i løbet af formiddagen vil vi nyde en lækker middag. Efterfølgende vil vi begive os ud mod den første seværdighed. Senere vil jeg markere en vejstrækning til jer med en masse dejlige sving, som i nu kan køre på egen hånd i eget tempo, dette er rigtigt givende til at lære motorcyklerne at kende. 

Dag 3:

Igår var fokus at få et godt kendskab til motorcyklen hvilket er færdigheder vi skal bruge på køredag 2. I dag vil vi skrue op for kadencen og komme ud på en noget længere tur. Dagens højdepunkt vil være en blanding af fantastiske veje langs Alboranhavets kyst hvor vi vil kunne få et frisk pust fra det store hav sammen nyde nogle flotte udsigter ud over havet med blik til uberørte strande. Vi vil senere på dagen trække ind i landet hvor vi vil stige til tops (1980m) Udsigterne heroppefra er fantastiske og vejenes snoninger vil ingen ende tage. Det er ikke usædvanligt at spotte store ørne eller vilde bjerggeder på disse strækninger. Måske vil vi kunne skimte sne toppene på Spaniens højeste tinder Sierra Nevada. Efter en lang og udmattende dag fuld med nye indtryk og oplevelser der skal memoreres er det skønt at kunne tilbringe resten af dagen med afslapning og en kold San Miguel.

Dag 4:

I går havde vi en lang dag. Så lad os tage den lidt med to i dag. Seværdigheder er der mange af i området så hvorfor ikke tage op og se nærmere på en af de helt unikke. Naturen her bliver beskrevet som den mest spektakulære i hele Spanien, og hvilken stenformation samt udsigter. Her vil vi hoppe af motorcyklerne og ned i nogle behagelige sko, for attraktionen ser du bedst på gåben, i vil blive sluppet fri i en rum tid hvorefter vi vil have en fælles frokost. Jeg viser naturligvis gerne rundt i dette spændende landskab. Det er muligt her at se forsteninger af havsnegle som dateres helt tilbage til dinosaurernes tid. Deres diameter er på størrelse med en underarm og de befinder sig i 1400 meters højde, vildt. 

Dag 5:

Har du hørt om 'Caminito Del Rey'? Formentlig ikke, men hvis du prøver at google det er jeg sikker på at det vil fange din interesse. Caminito Del Rey er en gammel vandrerute mellem to vandreservoirs. Vandreturen er efterhånden blevet til lidt af en turistattraktion og hvis man ønsker at gå den skal der bookes billetter i god tid. 
Men billetter er slet ikke et must, området omkring kongestien er et enestående stykke natur. Lodrette klipper falder ned i dybe slugter. Langs klippens toppe svæver de store ådselsædere gribbene. Duer har på mirakuløst vis etableret et helt net af reder på de lodrette skranter. Området er fænomenalt på motorcykel, her giver det også god mening at hoppe ud af motorcykel tøjet for at gå en tur i området. Jeg har kendskab til en udsøgt restaurant med den skønneste udsigt hvor vi vil spise frokosten. 

Dag 6:

Sidste dag på motorcykel i dejlige Spanien, Andalusien. Tiden vil blive brugt i nærområdets Axarquia som også var omdrejningspunktet for første køredag. En blanding af smukke naturscenarier og et udpluk af de mest snoede veje er dagens mål. Hvis der skal tages de sidste billeder af motorcyklerne samt holdet, er det naturligvis også i dag vi skal det. Der vil om aftenen blive rundet af med et fælles restaurantbesøg som afslutning på køredagene. Når motorcyklerne bliver parkeret i garagen vil jeg modtage nøglerne fra jer alle.

Dag 7:

Denne dag har i på egen hånd til at få slappet af, badet eller hvis der skal opleves noget mere kulturelt. 

Dag 8:

I lufthavnen og hjem.

Dagene kan variere, ovenstående er blot for at vise dagens rytme og indhold.

Galleri fra tidligere ture, klik her. 

Turen afholdes for min. 6 deltagende.

Aflyst grundet Covid-19

I forbindelse med udenrigsministeriets rejsevejledninger på nuværende tidspunkt samt den aktuelle situation har jeg valgt at aflyse rejsen i påsken.

Jeg er optimistisk i forbindelse med rejser til Spanien i efteråret 2021 så hold øje med hjemmesiden angående nærmere information herom.