top of page
Med 
venner & familie
motorcykelklub
forening
eller firma
Oplev Europa

For at kunne give en pris på jeres

grupperejse

Skal vi bruge følgende oplysninger:

Land?

Hvilket land i Europa ønsker jeres gruppe at rejse til på motorcykel?

Antal overnatninger?

Hvor mange dage, overnatninger, samt dage på motorcykel ønsker jeres gruppe?

Antal deltagere?

Hvor mange deltagere er i?

Forventninger?

Hvad har jeres gruppe af forventninger til motorcykelrejsen?

Land?

Land?

Hvilket land i Europa ønsker jeres gruppe at rejse til på motorcykel? 

Vi er specialister i Tyskland og Spanien, især motorcykelrejser i Andalusien har vi haft stor succes med. Både for Firmaer samt etablerede motorcykelklubber på over 10 deltagende.

De fleste lande i Europa kan nås på egen motorcykel. Dog er det muligt at leje motorcykel de fleste steder hvis i gerne vil slippe for transporttiden frem og tilbage.

Så skriv til os hvilket land i ønsker - og om i ønsker at gøre det på egen motorcykel, eller en lejet motorcykel.

Antal overnatninger?

Antal overnatninger?

Hvor mange dage ønsker i at være afsted? Hvor mange overnatninger ønsker i at have? Hvor mange af disse dage skal være hviledage og hvor mange dage skal være dage på motorcyklen?

Hvis jeres gruppe skal ud og køre en forlænget weekend på egen motorcykel kan det nærmest kun lade sig gøre i Danmarks nabolande, men det kommer selvfølgelig helt an på jeres temperament. Dog er det også muligt at hoppe på en flyver for at leje en motorcykel i stedet. Her er vi eksperter i Andalusien - Spaniens smukkeste region. Malaga kan nås på en 3 timer lang flyvetur og virkeligt billige billetter at hente uden for sæson, 5 dage 4 overnatninger 3 dage på motorykel er her perfekt uden for sæsonen i Danmark. Er du mere til din egen motorcykel har Norge, Sverige samt Tyskland meget at byde på.

En uge afsted giver flere muligheder for køredagene på motorcykel. Jeres gruppe kan nå langt igennem Danmarks nabolande samt yderligere lande. Hvis jeres gruppe har en uges fri og ønsker noget mere sol en hvad Danmark og de omkringliggende lande har at byde på uden for sæson eller i den gode sæson, er en uge perfekt i Spanien. 8 dage, 7 overnatninger og 4/5/6 køredage alt efter hvor mange dage i liggestolen jeres gruppe ønsker. 

Ture på længere end en uge gør mulighederne nærmest uendelige. Her kan der nås nærmest alle lande på egen motorcykel i Europa. 

Kontant os omkring hvor mange overnatninger du ønsker at have. 

Antal deltagere?

Antal deltagere?

En gruppe består i min optik på minimum fire personer.

Det kan være at i er en gruppe venner, familie et firma eller en motorcykelklub der ønsker at tage afsted sammen. Der findes som sådan ikke noget maksimum for antallet i jeres gruppe, i kender formenligt selv til kørselstempoet hvis i er mange afsted sammen - til gengæld giver det fælles oplevelser som i sent vil glemme. Her skal der nævnes at prisen selvfølgelig bliver billigere jo flere i deltager.

kontakt os omkring hvor mange deltagere i er.

FOrventninger?

Forventninger?

At finde et fælles fodfæste for jeres rejse er et vigtigt udgangspunkt. 

Hvad forventer du af motorcykelrejsen? Stemmer disse forventninger overens med de resterende gruppemedlemmers?

Når i har fundet jeres fælles forventninger til rejsen, så lad os høre om dem! Jo mere vi kender til jeres forventninger i forbindelse med attraktioner, antal køredage - hviledage osv. Jo mere vi ved jo bedre bliver rejsen.

 

Så når i har foretaget en fælles forventningsafstemning så lad os høre om den.

Kontakt os!

Så kontakt os med svar på følgende:

Hvilket land ønsker jeres gruppe at besøge?

Hvor mange overnatninger ønsker jeres gruppe?

Hvor mange deltagere er i?

Hvilke forventninger har i?

Navn *

Email: *

Telefon*

Besked*

Tak! Beskeden blev sendt.

bottom of page