top of page

Billeder fra rejsen til malagaprovinsen i spanien 22. - 26. maj 2022

Tilbage i 2019 havde jeg en af mine større grupper afsted på motorcykelrejse til Sydspanien.

De synes heldigvis rigtig godt om rejsen - derfor kontaktede de mig nogle år efter for at høre om vi kunne gentage succesen. Den ide syntes jeg naturligvis om. Derfor bestod meget af min tid i Spanien i februar og marts 2022 på at undersøge mulighederne for nogle andre køredage. 

Jeg gav udtryk for at det kunne være spændende for gæsterne at bo på den anden side af Malaga denne gang, så vi havde mulighed for at få 5 helt nye køredage.

I den forbindelse indlogerede gæsterne sig på et hotel mellem Marbella og Estepona. Så ved at blot bo på et hotel 1,5 time fra deres sidste hotel i 2019 fik de 5 helt nye køredage at opleve, og hvilke 5 fantastiske dage! 

Af forskelle på disse to motorcykelrejser i maj måned ønskede denne gruppe at have nogle nået mere rolige dage. Blandt andet at være tilbage ved hotellet omkring kl. 15 så der var rig mulighed for at nyde nærområdet samt poolen. Disse ønsker blev indfriet. For gruppen der rejste fra den 07. - 14. maj var vi tilbage hver dag omkring kl. 17 da det var det denne gruppe ønskede.

Er du allerede en del af en sammentømret gruppe, kan i til hver en tid kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Jeg håber i vil nyde billederne.

bottom of page