top of page
Inspirations- og
informationsaften
Oplev Europa

Inspiration

At blive inspireret er at blive belyst udefra med nye rejsemål og gode ideer. Hvad kan lade sig gøre, og hvad kan ikke?

Har jeres klub eller firma lyst til at rejse, men ikke helt ved hvorhen? hvordan eller hvornår? Så vil en inspirationsaften være en god ide i jeres klub. Her vil vi komme ind på hvad jeres individuelle ønsker for en motorcykelrejse skal indeholde. Med afsæt i dine individuelle ønsker snakker vi om hvordan disse forventninger stemmer overens med din gruppes. At få afstemt forventninger er utroligt vigtigt forinden en grupperejse så man er sikker på at ingen bliver skuffede, på grund af mangel på indfriede forventninger. 

Hvis jeg har nogle rejser på programmet kan det her også være interessant at få uddybet nogle af disse rejser, for at spore jer ind på hvilken en af dem der ville være mest interessant for jer.

Information

Hvis i er en gruppe og allerede har booket en rejse igennem Oplev Europa kan i få mig ud og fortælle lidt mere om rejsen end hvad i kan finde af oplysninger på siden her. Tur beskrivelse, attraktioner samt rejsen dag for dag. Yderligere er jeg også meget interesseret i at høre, efter jeres booking, om der er noget særligt i godt kunne tænke jer. 

Så har i booket, og vil gerne vide mere om rejsemålet så send mig endelig en mail.

Kontakt os!

Hvis en inspirations- eller informationsaften kunne være interessant så skriv til mig, eller hvis du blot har et spørgsmål

Navn *

Email: *

Telefon*

Besked*

Tak! Beskeden blev sendt.

bottom of page