top of page

Billeder fra rejsen til malagaprovinsen i spanien 23. - 27. februar 2022

I de første uger af januar 2022 besluttede min familie og jeg at tage 6 uger til dejlige Sydspanien. Vi trængte til sol og gode oplevelser som det ikke just vrimler med i Danmark på denne årstid.

I den forbindelse fik jeg hurtigt planlagt en motorcykelrejse til Spanien i den periode vi var dernede. 

4 gæster lykkedes det at finde - en enkelt gæst havde et noget længere ophold, men de resterende ankom den 23. februar og fløj hjem igen den 27. februar. Det gav dem 3 dage på motorcykel hernede i Malaga provinsen.

I de 23 dage min familie og jeg havde været dernede var vi stået op til 20-25 grader og en skyfri himmel. Men den dag gæsterne ankom var der desværre en ændring i vejret uheldigt nok. Temperaturen dalede og det var overskyet ofte. En enkelt gang fik vi også en ordenlig gang vand fra vor herre. MEN som vi alle snakkede om, hvad havde alternativet været? 

Ja, alternativet havde såmænd været at alle 4 gæster var derhjemme i deres respektive hverdag i stedet for at være i dejlige Sydspanien! Så vejret gik nu ikke gæsterne synderligt meget på. Vi fik nogle fantastiske dage alligevel! 

 

Jeg håber du vil nyde galleriet for denne rejse, jeg synes selv at det lykkedes mig at få taget nogle af de bedste billeder jeg har taget på en motorcykelrejse til Sydspanien.

 

bottom of page