top of page

Jeres guide

DSC02548.JPG
IMG_4741.JPG

Mit navn er Anders Ebsen, jeg er indehaver af og guide hos OplevEuropa.com

Jeg har altid elsket at arrangere fællesture til diverse arrangementer i Danmark, da vi bosatte os i Spanien besluttede jeg at gøre det til min levevej.

I slutningen af 2016 rejste min familie ud i Europa på et roadtrip. Vi tilbragte 8 af månederne i Spanien hvor jeg fik kontakter indenfor branchen. I den periode fik jeg kørt 1.000 vis af kilometer i Andalusien og undersøgt hver en lille seværdighed simpelthen fordi det havde min interesse.

Samtidig var jeg rundt hos mange motorcykelforhandlere og udlejere for at få en kontakt i hus i forbindelse med kommende rejser. 
Piaggio gruppen (Aprilia, Moto Guzzi, Vespa, Piaggio) i Malaga åbnede armene op for mig og herigennem har jeg fået nogle gode aftaler i hus. Ligeledes fik jeg transfer samt hotelaftaler på plads. 

I den periode vi var fastboende i Spanien afholdte jeg mine første motorcykelrejser hertil. Efter de 8 måneder rejste vi videre til Sydfrankrig, Korsika, Sardinien, Italien og herefter hjem over alperne. Den sidste del af turen var helt klart med til at inspirere mig til kommende rejsemål. 

I den forbindelse synes jeg i skal holde øje med hjemmesiden og dens rejser! Den vil hele tiden ændre sig, komme nye rejser til osv.

Jeg vil også anbefale dig at holde øje med hjemmesidens facebookside: Oplev Europa - På motorcykel.

Her vil der ugentligt blive opdateret med nyheder samt fællesture i Danmark. 

De største rejseønsker

Anders Ebsen

bottom of page