top of page

Jeres guide

DSC02548.JPG
IMG_4741.JPG

Mit navn er Anders Ebsen, jeg er indehaver af og guide hos OplevEuropa.com

Jeg har altid elsket at arrangere fællesture til diverse arrangementer i Danmark, men det var først i den periode jeg boede i Spanien jeg besluttede at gøre det til min levevej.

I slutningen af 2016 rejste min kone og søn ud i Europa på et roadtrip. Vi tilbragte 8 af månederne i Spanien hvor jeg fik kontakter indenfor branchen. I den periode fik jeg kørt 10.000km og undersøgt hvert en lille seværdighed for at finde ud af om det ville være egnet til en tur. Samtidig var jeg rundt hos mange motorcykelforhandlere og udlejere for at få en kontakt i hus i forbindelse med kommende rejser. 
Yamaha i Malaga åbnede armene op for mig og herigennem har jeg fået nogle gode aftaler i hus. Ligeledes fik jeg transfer samt hotelaftaler på plads. 

I Perioden vi var fast i Spanien fik jeg mine første ture. Efter de 8 måneder rejste vi videre til Sydfrankrig, Korsika, Sardinien, Italien og herefter hjem over alperne. Den sidste del af turen var helt klart med til at inspirere mig til kommende rejsemål. 

I den forbindelse synes jeg i skal holde øje med hjemmesiden og dens rejser! Den vil hele tiden ændre sig, komme nye rejser til osv.

Jeg vil også anbefale dig at holde øje med hjemmesidens facebookside: Oplev Europa - På motorcykel.

Her vil der ugentligt blive opdateret med nyheder samt fællesture i Danmark. 

De største rejseønsker

Anders Ebsen

bottom of page