top of page

Sydspanien - Andalusien 09. - 16. marts 2024
Costa Del Sol og Malaga provinsen

Oplev Malaga Provinsens smukke hvide byer, El Torcal samt Caminito Del Rey. Er der godt med energi sidst på ugen skal vi selvfølgelig også forbi Ronda!

DENNE REJSE ER NU ÅBEN FOR TILMELDING

Det er ikke uden grund, at Andalusien går for at være Spaniens smukkeste region, og særligt Malaga-provinsen skiller sig ud. Malaga-provinsen indeholder noget af det mest spektakulære natur, dejlige strande og promenader, samt et væld af restauranter.

 

For tilmelding: Klik her

Læs mere om rejsen herunder.

8 dage, 7 overnatninger*, 5 dage på MC

* Valg af antal overnatninger er helt op til dig selv

Pris: 11.070 kr. pr. person (1.600 kr. i enkeltværelsestillæg).

Prisen inkluderer:

 • En dygtig dansk guide med lokalkendskab

 • Transfer, tur/retur fra Malaga lufthavn

 • 5 dage på valgfri "Naked/Sport" - "Sport/Touring" - "Adventure" motorcykel. Se mulige motorcykler HER

 • 7 nætter i delt dobbeltværelse på 4* hotel med morgenmad. Alle værelser er med havudsigt

 • En nøje planlagt tur, der sikrer store oplevelser

 • Adgang til turens facebookgruppe. Her kan du skrive med turens andre deltagere samt guiden. Her kan I blandt andet aftale valg af fly

 • Dokument med praktiske detaljer, vejledning, pakkeliste samt dagsprogram

 • Vejledning til booking af flybilletter

 • Betaling til rejsegarantifonden

Depositummet udgør 4.300 kr.

Du er først tilmeldt rejsen, når du har indbetalt depositummet.

Det resterende beløb skal betales 2 måneder inden ankomstdagen.

Kan det gøres billigere?

JA! - Det kan gøres lidt billigere.

Det skal blot nævnes at alle de aftaler jeg har med henholdsvis transfer / motorcykler / samt hotel er årelange aftaler til bedst mulige pris. Ligeledes bygger disse aftaler på gensidig tillid, hvorved jeg ikke kan stilles til ansvar hvis du ønsker at benytte dig af andre udbydere. 

 

Hotel:

Har du ikke behov for 4* hotel med havudsigt kan du få et lidt billigere værelse uden udsigt.

Derudover kan du på denne rejse nøjes med at tilkøbe guideydelsen. 
På den måde har du selv mulighed for at finde et vandrehjem / 1-2*hotel / eller privat ferielejlighed der ligger i nærheden af de øvrige gæsters hotel.

Hvis du ikke ønsker 7 nætter, men kun ønsker 5 nætter i forbindelse med de 5 køredage har du også mulighed for dette, på den måde vil rejsens samlede pris blive billigere.

Transfer:

Ønsker du at benytte offentlig transport til dit ønskede hotel vil du på denne måde spare penge på rejsens pris.

Motorcykler:

Ønsker du at benytte en anden udbyder af motorcykler som du vurderer er billigere er du velkommen til det. Ligeledes er du naturligvis også velkommen til at anvende din egen motorcykel.

Der er altså overordnet set 2 løsninger:

Rejs nemt: Lad OplevEuropa stå for hele din rejse. På den måde opnår du fordelene ved de udbydere jeg benytter. Du vil komme til at bo med de andre rejsende, og du er sikret en god pris på motorcykelleje samt levering af motorcyklen direkte på hotellet.

Rejs fleksibelt: Vælg et hotel efter egne præferencer, f.eks. ved søgning på booking.com eller hotels.com. Find en udlejer af din yndlingsmotorcykel i området, og forlæng eller forkort ferien, som det passer dig.

6 gode grunde til at anvende OplevEuropa:

 1. De bedste anmeldelser: OplevEuropa er den motorcykelrejseudbyder med bedst anmeldelser på motorcykelrejser til Spanien

 2. De bedste oplevelser: Jeg kender de bedste steder, de gode ruter, de smukke naturoplevelser, seværdigheder samt restauranter

 3. Du sparer tid: Jeg planlægger turen ned i mindste detalje

 4. Erfaren turleder: Slap af og lad mig tage ansvaret undervejs

 5. Lokalkendskab: Jeg har tidligere været bosat i området, og kender hver en vej. Cirka 50 gæster besøger mig hvert år i Spanien

 6. Eventyret: Jeg kører på motorcykel for eventyrets skyld

Hvor langt skal man køre om dagen?

Er du en del af en gruppe der skal afsted er det naturligvis jeres beslutning hvad tid vi står klar om morgenen og hvad tid i ønsker at være hjemme til eftermiddag. Men er det en rejse hvor enkeltpersoner kan tilmelde sig som denne fastsætter jeg tidspunktet.

Vi plejer at være klar ved motorcyklerne omkring kl 09. og retur til hotellet omkring kl. 16-17. 

- Det betyder naturligvis ikke 8 timers nonstop kørsel. Men en dag med kaffepauser, spisepauser samt længere holdt ved smukke udsigter samt seværdigheder. 

Vejledende turbeskrivelse:

Dag 1. Lørdag 09. marts 2024. Ankomstdagen.

På den første dag skal du med flyet mod dejlige Malaga. Her vil der vente dig nogle dejlige dage. Du bestemmer helt selv afrejse lufthavn samt ankomsttidspunkt. Uanset hvilken tid du flyver i dette døgn vil du blive hentet i lufthavnen samt kørt til hotellet. Du er naturligvis også velkommen til at ankomme før den 09. marts hvis du ønsker dette.

For rejsens deltagere vil der blive oprettet en facebookgruppe hvor vi sammen kan koordinere en fælles afrejse. Denne afrejse ligger som regel på et behageligt tidspunkt men koster måske også lidt mere end den billigste afgang. Valget er dit.

Transferselskabet vil naturligvis stå med et skilt og føre dig og din bagage ud til bilen, hvorefter I vil køre mod hotellet. Hvis du ankommer før mulig tjek ind på det anbefalede hotel (tjek ind fra kl. 13.00) har du tid til rådighed til at se dig lidt om. Lander du senere, vil du blot kunne tjekke ind og finde dig tilrette på værelset. Du nævner blot dit navn i skranken, hvorefter du bliver tjekket ind.​

Dag 2. Søndag 10. marts 2024. Dag på egen hånd.

Denne dag har I på egen hånd til at få slappet af, bade, eller hvis der skal opleves noget mere kulturelt. Som udgangspunkt er jeg ikke til rådighed denne dag, men ønsker i at booke mig ind til et historisk indslag i området vil det være muligt at blive hentet med bus og bragt til fx. Malaga hvor vi vil kunne nyde dagen med god mad og historisk sightseeing. Såfremt du ønsker at gøre din rejse til Spanien billigere, kan du også vælge denne dag som ankomstdag.

Vælger du denne dag som din ankomstdag, skal du planlægge at være fremme ved hotellet senest kl. 18. senest da motorcyklerne vil blive leveret her. Så hvis du vil have muligheden for at blive sat godt og grundigt ind i din motorcykel er det at anbefale.

Ligeledes vil jeg efter leveringen af motorcyklerne fortælle jer om de kommende dage på motorcykel i Spanien.

Dag 3. Mandag 11. marts 2024. Køredag 1

​Kl. 09. mødes vi klar parat ved motorcyklerne.

Efter at jeg har fortalt jer om planen for den kommende dag, vil vi begive os roligt ud på den første køredag. Fokus vil være at lære motorcyklerne at kende, samt at finde ud af, hvad det vil sige at køre på motorcykel i Spanien.

I løbet af formiddagen vil jeg markere en vejstrækning til jer med en masse dejlige sving, som I nu kan køre på egen hånd i eget tempo. I vil blive sendt afsted med et godt mellemrum så I ikke skal tænke på foran- eller bagved kørende. Dette er meget givende i forhold til at lære motorcyklerne at kende. Når det er på plads i løbet af formiddagen, vil vi nyde en lækker middag på et lokalt spisested. 

Efterfølgende vil vi begive os ud mod den første seværdighed.

Dag 4. Tirsdag 12. marts 2024. Køredag 2

I går var fokus på at få et godt kendskab til motorcyklen, hvilket er færdigheder, vi skal bruge på køredag 2. I dag vil vi skrue op for kadencen og komme ud på en noget længere tur.

Dagens højdepunkt er en blanding af fantastiske veje langs Alboranhavets kyst, hvor vi vil kunne få et frisk pust fra det store hav samt nyde nogle flotte udsigter ud over havet med blik til uberørte strande.

Vi vil senere på dagen trække ind i landet, hvor vi hurtigt vil befinde os 1.000m over havet. Udsigterne heroppefra er fantastiske, og vejenes snoninger vil ingen ende tage. Det er ikke usædvanligt at spotte store ørne eller vilde bjerggeder på disse strækninger. Måske vil vi kunne skimte sne på toppene af Spaniens højeste tinder i Sierra Nevada.

Efter en god lang dag fuld af nye indtryk og oplevelser, der skal memoreres, er det skønt at kunne tilbringe resten af dagen med afslapning og en kold San Miguel.

Dag 5. Onsdag 13. marts 2024. Køredag 3

I går havde vi en lang dag. Så lad os tage den lidt med ro i dag. Seværdigheder er der mange af i området, så hvorfor ikke tage op og se nærmere på én af de helt unikke?

Naturen her bliver beskrevet som den mest spektakulære i hele Spanien. Stenformationerne samt udsigterne i dette område vil efterlade dig med den ene WAOW-oplevelse efter den anden.

Her vil vi hoppe af motorcyklerne og ned i nogle behagelige sko, for attraktionen ser du bedst på gåben.

I vil blive sluppet fri i en rum tid, hvorefter vi vil have en fælles frokost. Jeg viser naturligvis gerne rundt i dette spændende landskab. Det er muligt her at se forsteninger af havsnegle, som dateres helt tilbage til dinosaurernes tid. Deres diameter er på størrelse med en underarm og de befinder sig i 1400 meters højde. Vildt! 

Dag 6. Torsdag 14. marts 2024. Køredag 4

Har du hørt om 'Caminito Del Rey'? Formentlig ikke, men hvis du prøver at google det, er jeg sikker på, at det vil fange din interesse.

Caminito Del Rey er en gammel vandrerute mellem to vandreservoirs. Vandreturen er efterhånden blevet til lidt af en turistattraktion, og hvis man ønsker at gå den, skal der bookes billetter i god tid. 

Men billetter er slet ikke et must. Området omkring kongestien er i sig selv et enestående stykke natur. Lodrette klipper falder ned i dybe slugter. Langs klippens toppe svæver de store ådselædende gribbe. Duer har på mirakuløst vis etableret et helt net af reder på de lodrette skrænter.

Området er fænomenalt på motorcykel. Her giver det også god mening at hoppe ud af motorcykeltøjet for at gå en tur i området. Jeg har kendskab til en udsøgt restaurant med den skønneste udsigt, hvor vi vil spise dagens frokost. 

 

Dag 7. Fredag 15. marts 2024. Køredag 5

Sidste dag på motorcykel i det dejlige Andalusien. Der er to muligheder for afslutningen af køredagene i Spanien. Enten vil vi afslutte i hotellets nærområde Axarquia, som også var omdrejningspunktet for første køredag.

Her vil en blanding af smukke naturscenarier og et udpluk af de mest snoede veje være dagens mål.

Hvis der skal tages de sidste billeder af motorcyklerne samt holdet, er det naturligvis også i dag, vi skal det. Hvis holdet stadig er ivrige efter mere (hvilket vil være den primære plan), vil vi køre den lange vej til Ronda. Denne længere tur vil uden tvivl være at foretrække. Får man ikke denne dagstur med, går man glip af nogle meget  imponerende historiske steder.

Der vil om aftenen blive rundet af med et fælles restaurantbesøg som afslutning på nogle gode køredage.

Når motorcyklerne bliver parkeret i garagen denne eftermiddag, vil jeg modtage nøglerne fra jer alle.

 

Dag 8. Lørdag 16. marts 2024. Hjemrejse​

I lufthavnen og hjem. 

​​

Dagene kan variere en hel del. Der bliver ofte byttet rundt på dagene, eller i enkelte tilfælde skiftet nogle af dem ud, da det er svært at vide hvor overkommelige ruterne er for nogle jeg aldrig har kørt med.

Men på køredag 1 vil jeg her kunne se hvor jeres indbyrdes niveau ligger og ud fra det korrigere hvis det er nødvendigt. Ovenstående er blot for at vise dagens rytme og indhold.​​

Der vil undervejs på nogle af køredagene være stræk på hurtigste vej - simpelthen for at få de smukkeste udsigter med.

Har du lyst til mere! Så kan guiden bookes ind til andre oplevelser i området som byder på ekstraordinær kultur, historie eller natur.

​​

Galleri fra tidligere ture, klik her. 

​Turen vil blive gennemført uanset minimumsantal.

bottom of page